Laadukkaasti toteutettu ravintolaremontti tuo monia etuja viihtyisämmän ja toimivamman ympäristön sekä paremman asiakaskokemuksen myötä. Yhteistyö ammattilaisten kanssa ja suunnitteluun, laatuun sekä toiminnallisuuteen panostaminen varmistavat, että remontti täyttää niin omistajan tavoitteet kuin asiakkaiden odotukset.
Helsingin lentoaseman yhteydessä sijaitsevan The Oak Barrel -pubin uudistusta ohjasivat asiakkaiden toiveet ja kokemukset. Lentomatkustajien kantapaikkana tunnettu, irlantilaishenkinen ravintola avasikin kesällä ovensa täysin uudistuneena.
Olut- ja viskivalikoimastaan tunnettu baari laajeni kesän aikana entistä suuremmaksi. Asiakaspaikkojen määrä lähes tuplaantui, ja ravintolan edustalle avattiin uusi, viihtyisä ja tunnelmallinen terassialue.

Kattavassa remontissa myös pubin keittiötilat muutettiin valmistuskeittiöksi, mikä mahdollistaa entistä monipuolisemman ja laadukkaamman ruoanvalmistuksen paikan päällä. Uuden keittiön myötä asiakkaat pääsevätkin nauttimaan laajemmasta ruokatarjonnasta, joka pitää sisällään perinteisiä pub-henkisiä ruokia, kuten hampurilaisia sekä fish and chips -annoksia.

The Oak Barrel -pubia on remontoitu vuosien varrella ennenkin, mutta nyt toteutettu 300 m2 käsittävän ravintolakokonaisuuden laajennus oli niistä mittavin. Remontti oli jo kolmas saman lentoasemalla toimivan Constin tiimin toteuttama uudistus The Oak Barrel -pubissa.

Lue myös: Helsinki-Vantaalle uusi Food Court Airside -ravintolamaailma
Helsinki-Vantaan lentoasemalle avautui kesäkuussa kuudesta eri ravintolasta koostuva Food Court Airside -ravintolamaailma. Consti toteutti ravintolakokonaisuuden rakennus- ja talotekniikkatyöt Suomen johtavalle matkailuympäristössä toimivalle ravintolayritykselle SSP Finlandille.